Marilyn Manson: Seksualno zlostavljanje da se prijavljuje policiji a ne medijima

Američki rok muzičar Merilin Menson progovorio je o optužbama za seksualno uznemiravanje koje već mjesecima potresaju Holivud. Žrtve, prema njegovim riječima, treba da se obrate policiji, a ne medijima.

Menson je u intervjuu za britanski Kanal 4 bio upitan o aferi koja mjesecima potresa Holivud, naročito imajući u vidu da je njegova bivša vjerenica – glumica Rouz Mekgovan, jedna od najglasnijih u optužbama protiv ozloglašenog holivudskog producenta Harvija Vajnštajna.

“Nisam iznenađen, mada nisam znao mnogo od tome dok smo bili zajedno. Samo ne bih želio da ovo skrene pažnju svjetske javnosti sa umjetničkog elemeta Holivuda, i da to upropasti filmsku industriju”, poručio je Menson.

Kontroverzni umjetnik ističe i da je kada se neko žali na nešto što nije baš toliko ozbiljno kao pravi seksualni napad, to uvredljivo za ljude koji su zaista žrtve zlostavljanja.

“Iznerviram se kada neko kaže: ‘Neko mi je dao neprikladan poklon’ ili nešto slično. To nije isto kao kada vas neko povrijedi. Ako imate nešto da kažete, trebalo bi prvo da se obratite policiji, a ne medijima. Tako bih ja uradio”, rekao je Menson.

Dodao je i da se ne protivi postupcima svoje bivše vjerenice, ali da mu smeta efekat lavine koji se kasnije dogodio i koji bi mogao da upropasti čak i živote onih ljudi koji to ne zaslužuju.

Izvor: NME.com

Napiši komentar