Serhio Ramos: Nejmaru su vrata Real Madrida širom otvorena

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos iskoristio je Nejmarovo nezadovoljstvo u PSŽ da ga pozove da pređe u redove šampiona Evrope.

Prema izveštajima francuskih medija Nejmar je u sukobu sa trenerom Unaijem Emerijem, prethodno je bio i sa saigračem Edinsonom Kavanijem oko izvodjenja penala i slobodnih udaraca, što je pokrenulo priče da bi mogao da ode iz Pariza.

“Želim da imam najbolje saigrače i jasno je da je Nejmar jedan od tih. Možda mu je bilo lakše da prvo ode u PSŽ, umesto direktno u Real. To su sve lične odluke, nikada ne možete da predvidite šta može da se dogodi. Fudbal je vrteška. Vrata su mu širom otvorena da dođe u Real, imam dobar odnos sa njim”, rekao je Ramos za radio Kadena Ser.

Nejmar je letos postao ubedljivo najskuplji fudbaler ikada transferom vrednim 222 miliona evra iz Barselone, ali se uprkos velikom broju golova i asistencija u dresu PSŽ-a govori se o njegovom nezadovoljstvu.

Ukupno je dao 11 golova u francuskoj Ligi 1 i Ligi šampiona i to je jedan od glavnih razloga zašto je PSŽ prvi u šampionatu i već obezbedio plasman u osminu finala najjačeg klupskog takmičenja.

Izvor: Tanjug

Napiši komentar