Marinko Umičević dobio konkurenciju: Melanija glavni brend svoje rodne Sevnice

Sevnica, rodno mjesto Melanije Tramp, uveliko profitira od aktuelne prve dame Sjedinjenih Američkih Država.

Ovo malo slovenačko mjesto nedavno je organizovalo “Turu Melanije Tramp”, a osmišljena je i gastronomska ponuda u skladu sa novostečenom slavom. Na turi Melanije Tramp može se obići fabrika u kojoj je Melanijina mama dizajnirala dječju odjeću, kao i njena kuća iz djetinjstva.

U cijenu od 300 dolara uključen je i obilazak obližnjeg Portoroža, kao i “kulinarsko iskustvo” i degustacija vina. Na mapi obilazaka je čak i Melanijina osnovna škola.

Ko želi, može da proba pitu “prva dama”, kao i specijalni burger sa “frizurom” od sira, koji neodoljivo podseća na predsjednika SAD.

Ipak, Sevnica nije popularna samo zbog svoje najslavnije građanke. Hvale je i zbog prirodnih ljepota. Novinar Huffington Posta poručuje: “Letjeli bismo u Sevnicu, makar samo zbog “tramp-burgera”.

Na nagli skok popularnosti sadašnje prve dame Amerike reagovao je i tehnički direktor banjalučke fabrike obuće “Bema” Marinko Umičević, prvo joj šaljući specijalno izrađene cipele tokom prošlogodišnje američke predizborne kampanje, a potom i naručivanjem kipa, kako bi mu Melanija stajala u fabričkom krugu. Međutim, postavljanje Melanijinog kipa u “Bemi” pošlo je po zlu, budući da su Banjalučani ocijenili da on više podsjeća na Željku Cvijanović, premijerku Republike Srpske, pa ja vajarsko djelo Steve Selaka vraćeno na doradu.

R. B.

Izvor: Huffington Post

Napiši komentar