Oglas za prodaju polovne “vitare” ima preko 3 miliona pregleda (Video)

Kada stručnjak za specijalne vizuelne efekte odluči da proda svoj stari SUV, umjesto običnog, dosadnog oglasa dobijemo uzbudljiv kratki film koji je već privukao preko 3 miliona gledalaca.

Klasični oglasi za prodaju polovnjaka na Internetu prilično su dosadni i liče jedan na drugoga – uz obavezne specifikacije, vlasnik obično okači poneku fotografiju svog vozila, iznese par ličnih zapažanja, i to je uglavnom sve. Istina, pojedini prodavci malo se zanesu pa nahvale svoj automobil preko svake mjere, ali rijetko ko u tome pokušava da bude kreativan.

Kada je odlučio da se rastane od svog “suzukija vitare”, koji ga je vjerno služio cijelih 10 godina, stručnjak za specijalne vizuelne efekte, Eugen Romanovski, došao je na ideju da iskoristi svoje profesionalne vještine i napravi efektan video-oglas u stilu najčuvenijih avanturističkih i akcionih filmova.

U dvominutnom videu, u kome je glavni junak “suzuki vitara” iz 1996. smjenjuju se fantastični kadrovi iz filmova kao što su Mad Max: Fury Road ili Jurassic World, ali i iz najrazličitijih predjela naše planete i svemira.

R. B.

Napiši komentar