Isprovocirani Ronaldo: „Ja sam bogata pederčina“

Mediji u Španiji ovih dana uveliko pišu o nedavnom sukobu Kristijana Ronalda i veznog igrača Atletiko Madrida Kokea, koji se desio za vrijeme derbija sa Real Madridom.

Naime, pošto se već neko vrijeme šuška da je Ronaldo zapravo gej, fudbaler Koke iskoristio je priliku i pokušao da ga isprovocira uvredama koristeći upravo tu riječ. Šta se tačno dogodilo objavio je jedan španski radio koji je emitovao transkript razgovora dvojice fudbalera.

Evo šta je ispričao Ronaldo.

– Koke mi je rekao da sam peder. Poručio sam mu da će vidjeti šta ću mu uraditi kad ga sretnem u Madridu – započeo je objašnjenje Ronaldo. Tada im je i otkrio šta je Kokeu odgovorio na optužbe da je gej.

– Rekao sam mu – da, pederčina sam, ali veoma bogata pederčina – objasnio je popularni fudbaler.

Da li je ovim odgovorom Ronaldo stao na kraj šuškanjima ili je to samo bio njegov način da ušutka Kokea, vrijeme će pokazati.

Prošle godine u januaru Kristiano je prekinuo petogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk, a prije toga bio je u vezi s modelom Alis Gudvin. Nakon što je prekinuo s Irinom, nije bio u ozbiljnoj vezi, a povezivali su ga sa Rianom i mnogim slavnim ženama.

U decembru prošle godine strani mediji raspisali su o bliskom odnosu fudbalera i kikboksera Badra Harija. Kolumnista i bloger Daniel Riol za vrijeme gostovanja u emisiji “Touche pas a mon sport” nagovijestio je da su dvojica sportista više od prijatelja. Priče da je Ronaldo gej pokrenula je Riolova izjava da fudbaler tri do četiri puta nedjeljno putuje u Maroko kako bi se pomazio sa svojim prijateljem.

Napiši komentar