Bjeković: Zvezda ostaje šampion!

Boriću se do kraja, iako sam svestan da će aktuelno rukovodstvo crno-belih zakazati skupštinu tek kada bude sigurno da ima većinu, kaže legenda Partizana Nenad Bjeković

 

Legenda Partizana Nenad Bjeković poručio je da neće odustati od funkcije predsednika kluba, iako se sa raznih strana čuju špekulacije kako se predao, pošto je izgubio podršku većine delegata

Bjeković je istakao da će se boriti do kraja, iako je svestan da će aktuelno rukovodstvo crno-belih zakazati skupštinu tek kada bude sigurno da ima većinu.

Ne predajem se tako lako, kao što bi neki to voleli, iako je ova borba neravnopravna, skrojena po meri druge strane. Ljudi koji sada vode klub pričaju šta njima odgovara, a izbore će zakazati tek kada budu sigurni da su izmenili odnos snaga u biračkom telu. Na različite načine, sabiraće, oduzimaće, ponovo prebrajati i tako u krug dok god je potrebno – rekao je Nenad Bjeković za Danas.

Sadašnja uprava Partizana neće biti u stanju da prekine dominaciju Crvene zvezde

On je ocenio da sadašnja uprava Partizana neće biti u stanju da prekine dominaciju Crvene zvezde, koju je najavio Zvezdan Terzić do 2019. godine.

Zvezda će bez problema ostati šampion. Ne kažem da će ovi iz Partizana namerno puštati da Zvezda osvaja titule, nego se radi o tome da se toliko ne raumeju u to što rade da će komšijama biti maksimalno olakšan posao – istakao je Bjeković.

Napiši komentar